Bestellen voor de feestdagen

De feestdagen komen er weer aan en ook dit jaar is het weer mogelijk om een heerlijke, feestelijke maaltijd af te halen bij ons.

Onze gerechten worden aangeleverd in vacuüm verpakking. Hierop staat de bereidingswijze per gerecht, voor in de oven of in heet water. Voor enkele gerechten is dus een oven noodzakelijk.

Heb jij of één van je tafelgenoten een allergie, laat dit dan weten via het opmerkingenveld in onderstaand bestelformulier.

Betaling geschiedt bij het ophalen van de bestelling. 

De bestelling voor de kerstdagen dient uiterlijk op 19 december 2023 bij ons binnen te zijn. Rondom de kerstdagen hebben we een aantal vaste ophaaltijdstippen (zie onderstaand formulier). Maar bestel je voor een andere datum, geef dit dan wel uiterlijk 4 dagen van te voren aan via onderstaand formulier bij het veld “andere afhaaldatum”.

Daarnaast is het ook op aanvraag mogelijk om voor pakjesavond of oudejaarsavond te bestellen. Dit is alleen op aanvraag, neem dus telefonisch contact met ons op via 076-5975628. Bestellingen voor pakjesavond dienen uiterlijk 1 december 2023 bij ons binnen te zijn, voor oudejaarsavond is dit 27 december 2023. 

Bestelgegevens


Koude schotels


Soepen

Prijs per liter (voor 3 tot 4 personen) bedraagt € 8,50


Samen smullen kersteditie

Prijs per persoon bedraag € 40,-, minimaal 4 personen.

Meer informatie over onze "Samen smullen Kersteditie" vind je hier.


Vlees-vis


Sauzen

Prijs per beker van 250cc bedraagt € 4,00.


Gegratineerde aardappeltjes met kaas

Prijs per schaal van 200 gram (voor 2 personen) bedraagt € 4,50.


Groentemix

Prijs per schaal (voor 3 tot 4 personen) bedraagt € 8,00.


Bijgerechten


Desserts

Prijs per schaal (voor 4 tot 5 personen) bedraagt € 13,50.


Speciale wensen/opmerkingen


Totalen

€