✔ 5 frietwagens voor verhuur

✔ Eenvoudig online bestellen

✔ Verse ambachtelijke friet

Buffetten thuis bezorgen

Organiseer je binnenkort een feestje en heb je geen zin om lang in de keuken te staan om de hapjes klaar te maken? Laat de buffetten met hapjes eenvoudig thuis bezorgen. Wij van de Bolle Buiken nemen het graag van je over. Bij ons heb je een ruime keuze aan verschillende koude en warme hapjes. Wil je je feestgasten een complete avondmaaltijd voorschotelen? Dat kan natuurlijk ook. Ook hiervoor is er bij ons veel mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de opties voor een buffet op locatie.

Geniet van de lekkerste gerechten en laat onze buffetten thuis bezorgen

Wanneer je op zoek bent naar een lekker buffet op locatie, dan heb je bij ons voldoende keuze. Er zijn verschillende opties voor een heerlijke avondmaaltijd:

Wil je liever kleinere hapjes serveren tijdens je feestje? Ook dan kunnen wij diverse buffetten bij je thuis bezorgen. Er zijn verschillende hapjesplanken beschikbaar met bijvoorbeeld gevulde eitjes, gehaktballetjes of warme hapjes als spareribs of sateetjes. Je kunt ook je eigen buffet op locatie samenstellen. Dan kies je uit bijvoorbeeld sandwiches, wraps en crostini’s. Zo is er voor ieder wat wils en kunnen wij rekening houden met diverse dieetwensen en allergieën.

Wij adviseren je graag

Wil je verschillende buffetten thuis laten bezorgen, of op een andere locatie, maar weet je niet precies welke hapjes of gerechten je erop wilt hebben? Wij adviseren je hier graag over. Neem contact met ons op via 076 5975628. Ook kun je e-mailen naar info@debollebuiken.nl. Dan adviseren we je graag.