Laat buffetten thuis bezorgen

Buffetten thuis laten bezorgen maakt het organiseren van een feestje veel gemakkelijker. Organiseer jij binnenkort een feestje en heb je geen tijd om uren in de keuken te staan? Laat dan een van onze buffetten naar keuze bij jou thuis bezorgen. Bij De Bolle Buiken helpen wij je graag.

Diverse heerlijke buffetten om thuis te laten bezorgen

Bij ons heb je een ruime keuze aan verschillende koude en warme gerechten. Daarnaast is het mogelijk om jouw gasten complete avondmaaltijden voor te schotelen. Ook op dit gebied bieden wij met onze buffetten om thuis te laten bezorgen veel mogelijkheden aan. Wij vertellen je graag meer over de opties bij elk buffet op locatie in de omgeving van Zundert.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Geniet van de lekkerste gerechten en laat onze buffetten thuis bezorgen

Wanneer je op zoek bent naar een lekker buffet op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis in de gemeente Zundert en omgeving, dan heb je bij ons voldoende keuze. Er zijn verschillende opties voor een heerlijk buffet op locatie in Zundert of omgeving:

Allemaal zijn ze even heerlijk. Welke jij kiest is helemaal afhankelijk van jouw voorkeuren.

We vullen buffetten indien gewenst ook met kleine hapjes

Wil je liever kleinere hapjes serveren tijdens je feestje? Ook dan bezorgen wij diverse buffetten bij je thuis. Er zijn verschillende hapjesplanken beschikbaar met bijvoorbeeld gevulde eitjes, gehaktballetjes of warme hapjes zoals spareribs of sateetjes. Het is tevens mogelijk de samenstelling van je buffet op locatie nabij Zundert volledig zelf te bepalen. Ga voor de sandwiches, wraps en crostini’s die jij graag wil toevoegen.

Vraag ons om advies

Wil je verschillende buffetten thuis laten bezorgen? Of wil je een lekker buffet op een andere locatie dan Zundert laten bezorgen? Heb je nog advies nodig? Wij adviseren je graag. Neem contact met ons op via 076 5975628. Ook kun je e-mailen naar info@debollebuiken.nl om catering in regio Zundert te bestellen. Uiteraard houden wij rekening met allergieën.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart