Laat buffetten thuis bezorgen

Buffetten thuis laten bezorgen maakt het organiseren van een feestje veel makkelijker. Organiseer je binnenkort een feestje en heb je geen zin om lang in de keuken te staan om de hapjes klaar te maken? Laat de buffetten met hapjes eenvoudig thuis bezorgen. Wij van De Bolle Buiken nemen het graag van je over. Bij ons heb je een ruime keuze aan verschillende koude en warme hapjes. Wil je je feestgasten een complete avondmaaltijd voorschotelen? Dat kan natuurlijk ook. Ook hiervoor is er bij ons veel mogelijk. Wij vertellen je graag meer over de opties voor een buffet op locatie, bijvoorbeeld in Zundert.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Geniet van de lekkerste gerechten en laat onze buffetten thuis bezorgen

Wanneer je op zoek bent naar een lekker buffet op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis in de gemeente Zundert en omgeving, dan heb je bij ons voldoende keuze. Er zijn verschillende opties voor een heerlijke avondmaaltijd:

Wil je liever kleinere hapjes serveren tijdens je feestje? Ook dan kunnen wij diverse buffetten bij je thuis in bijvoorbeeld Wernhout bezorgen. Er zijn verschillende hapjesplanken beschikbaar met bijvoorbeeld gevulde eitjes, gehaktballetjes of warme hapjes als spareribs of sateetjes. Je kunt ook je eigen buffet op locatie, bijvoorbeeld in Zundert, samenstellen. Dan kies je onder andere uit sandwiches, wraps en crostini’s. Zo is er voor ieder wat wils en houden wij rekening met diverse dieetwensen en allergieën.

Vraag ons om advies.

Wil je verschillende buffetten thuis in de gemeente Zundert of omgeving laten bezorgen? Of wil je de lekkerste hapjes op een andere locatie, zoals in Wernhout, laten bezorgen? Heb je nog advies nodig? Wij adviseren je hier graag over. Neem contact met ons op via 076 5975628. Ook kun je e-mailen naar info@debollebuiken.nl. Dan adviseren we je graag.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen