Een koud of warm buffet laten bezorgen in Zundert

Bij het geven van een feestje is het natuurlijk lekker om een koud of warm buffet te serveren aan je feestgasten, gewoon bij jou thuis in Zundert of Wernhout. Je hebt bij De Bolle Buiken dan de keuze uit verschillende soorten buffetten. Deze zijn natuurlijk perfect om tijdens een feestje te serveren, maar een aantal van onze buffetten zijn ook geschikt voor tijdens een gezellige lunch met familie of vrienden.

Smaakvol genieten

Groot assortiment

Welk koud of warm buffet ga jij serveren op jouw feest in Zundert?

Je wilt je feestgasten natuurlijk iets lekkers kunnen voorschotelen. Kies daarom voor de buffetten van De Bolle Buiken. Wij hebben verschillende buffetten, die geschikt zijn voor de hele dag door:

  • Saté buffet: voor de satéliefhebber, met kipsaté, nasi, kroepoek, atjar, stokbrood en huzarensalade
  • Een koud en warm buffet, met verschillende salades, vleesgerechten en groenten om jouw feest in Zundert of elders helemaal compleet te maken.
  • Wil je je feestje traditioneel houden? Ga dan voor het klassieke buffet, met alom bekende toppers als huzarensalade, gevulde eitjes, ham-aspergerolletjes, ham met meloen en verschillende salades.
  • Ga lekker dineren of lunchen met ons smul- of lunch buffet, met soep en verschillende vlees- en groentegerechten. Het lunchbuffet bevat behalve soep verschillende soorten broodjes, vleeswaren, salades, gehaktballetjes, een fruitsalade, sapjes en melk.
  • Komen er veel kinderen op je feestje? Dan is het ook leuk om een frietwagen of springkussen te huren.

Informeer naar de mogelijkheden

Zoals je leest zijn er allerlei mogelijkheden voor het serveren van een warm of koud buffet op jouw feestje in Zundert of bijvoorbeeld in Wernhout. Heb je specifieke (dieet)wensen of komen er gasten met allergieën op je feestje? Overleg even met ons over welk buffet het meest geschikt is op jouw feestje. Je bereikt ons op 076 5975628 of via info@debollebuiken.nl.

Reserveer nu