Catering voor jouw feest in Hoogstraten of elders

Organiseer je binnenkort een verjaardagsfeest bij jou thuis en zoek je een bedrijf in Meer, Hoogstraten of daar in de buurt dat de catering kan verzorgen? Wat je ook te vieren hebt, bij De Bolle Buiken heb je de keuze uit verschillende cateringopties. Je kunt kiezen voor standaard catering met lekkere gevulde eitjes, asperge-hamrolletjes en verschillende salades, maar je kunt ook kiezen voor barbecuebuffetten en hapjes zoals wraps en verschillende warme hapjes.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Complete catering in Meer en Hoogstraten

Wanneer je je feestje organiseert in samenwerking met De Bolle Buiken, dan is de catering en het feest compleet. Aan alles wordt gedacht. Voor iedereen is er iets lekkers. Voor de volwassenen zijn er culinaire hoogstandjes, maar komen er ook kinderen op het feestje? Dan is het leuk om een frietwagen te huren. Wij komen dan vanaf onze cafetaria in het Nederlandse Wernhout naar jouw feestje in Meer, Hoogstraten of elders, om de hapjes te verzorgen. Onze cateringservice denkt graag met je mee over hoe het feest fantastisch wordt.

Overleg met ons over de mogelijkheden

Wil je meer weten over de mogelijkheden van catering voor jouw feestje in Meer of Hoogstraten? Bel dan naar 0031 76 5975628 of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl. Wij denken dan vanuit Wernhout graag met je mee over het organiseren van jouw feest in Meer of Hoogstraten en de catering die er geserveerd wordt. Onze goede service zorgt ervoor dat er voor iedereen iets lekkers is op het buffet en dat het een feest wordt om nooit te vergeten.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen

Menukaart

Drankkaart