Eten in Wernhout

Zoek je een leuk restaurant waar je lekkere hoofdgerechten kunt eten of kunt lunchen in Wernhout, nabij Zundert? Bij De Bolle Buiken vind je voor ieder wat wils. Wij zijn een gezellig restaurant met een zeer uitgebreide kaart, waarop voor iedereen wel iets lekkers staat. Bij veel van onze gerechten krijg je onze welbekende friet, waarvoor veel mensen uit Zundert en omgeving naar ons restaurant en onze cafetaria’s in de buurt van Zundert komen.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Kom lekker eten bij ons restaurant in Wernhout

Wij hebben in een van de beste restaurants in Zundert en omgeving een ruime keuze aan verschillende gerechten en hapjes op onze kaart staan. In ons familierestaurant in de omgeving van Zundert geniet je er lekker van. Kun je niet kiezen? Ga dan voor ons “Samen Smullen” concept. Je krijgt dan een hele tafel vol met allemaal lekkere gerechtjes, waarvan je samen met vrienden of familie lekker kunt genieten bij één van de beste restaurants van Zundert. Je begint met drie soorten soep en koude voorgerechtjes zoals carpaccio of gerookte zalm. Bij het hoofdgerecht geniet je van ons alom bekende stoofvlees en onze heerlijke saté. Ook geniet je van lekkere vis- en vleesgerechten van het seizoen. Je sluit af met een heerlijk grand dessert. Wil je extra uitpakken met het eten in ons restaurant in Wernhout, niet ver van Zundert? Kom voor echt lekker eten naar ons restaurant in Wernhout, vlak bij Zundert. Je eet dan bij één van de lekkerste restaurants in de omgeving van Zundert, waar je geniet van de lekkerste gerechten, samen met de lekkerste friet van regio Zundert, die ook bij onze cafetaria te krijgen is.

 

 

Kom lekker lunchen in ons restaurant in Wernhout, in regio Zundert

Wil je ook lekker lunchen en uit eten in een gezellig restaurant in de omgeving van Wernhout, niet ver van Zundert? Kom gezellig langs in ons restaurant in Wernhout, wat een van de beste restaurants in Zundert en omgeving is. We hebben namelijk een uitgebreide lunchkaart met de lekkerste broodjes en andere gerechten. Wil je dus lekker lunchen of ’s avonds gaan eten bij een goed restaurant in Wernhout, niet ver van Zundert? Je bent van harte welkom bij De Bolle Buiken, één van de beste restaurants in Zundert en omgeving! Heb je vragen over ons restaurant in de omgeving van Zundert? Bel dan naar 06 13936448 of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl om te reserveren bij één van de beste restaurants in Zundert en omgeving.

 

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen

Menukaart

Drankkaart