Eten in Wernhout

Zoek je een leuk restaurant waar je lekkere hoofdgerechten eet of luncht in Wernhout, nabij Zundert? Bij De Bolle Buiken vind je in dat geval voor elk wat wils. Wij zijn een gezellig etablissement met een zeer uitgebreide kaart. Vanwege de heerlijke gerechten en natuurlijk onze beroemde friet komen de mensen uit de omgeving naar ons restaurant in Wernhout, dicht bij Zundert.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Lekker eten in ons restaurant in Wernhout

Wij hebben in een van de beste restaurants in Wernhout en de omgeving van Zundert een ruime keuze aan verschillende gerechten en hapjes op onze kaart staan. In ons familierestaurant in Wernhout geniet je tijdens het lunchen of diner Bourgondisch van onze lekkernijen. Kun je niet kiezen? Ga dan voor ons “Samen Smullen” concept. Je krijgt dan een hele tafel vol met lekkere gerechtjes, waarvan je samen met vrienden of familie lekker geniet in ons XXL restaurant. Je begint met drie soorten soep en koude voorgerechtjes zoals carpaccio of gerookte zalm. Bij het hoofdgerecht geniet je van ons alom bekende stoofvlees en onze heerlijke saté. Ook geniet je van lekkere vis- en vleesgerechten van het seizoen. Je sluit af met een heerlijk grand dessert.

Eten in een van de beste restaurants uit Zundert

Zie jij het wel zitten om te eten in ons restaurant in Wernhout? Dan kies je in ieder geval voor één van de lekkerste restaurants in de omgeving van Zundert, waar je geniet van de lekkerste gerechten, samen met de lekkerste friet, die ook bij onze cafetaria te krijgen is. Daarnaast is ons heerlijke eten is ook verkrijgbaar als catering op jouw locatie. Kom voor echt lekker eten naar ons restaurant in Wernhout nabij Zundert, of kies voor onze afleveringsdiensten.

Lekker lunchen in ons restaurant in Wernhout, in regio Zundert

Wil je ook lekker lunchen en uit eten in een gezellig restaurant? Kom gezellig langs in ons restaurant in Wernhout, wat een van de beste restaurants in Zundert en omgeving is. We hebben namelijk een uitgebreide lunchkaart met de lekkerste broodjes en andere gerechten. Wil je dus lekker lunchen of ’s avonds gaan eten bij een goed restaurant in Wernhout, niet ver van Zundert? Je bent van harte welkom bij De Bolle Buiken, één van de beste restaurants in Zundert en omgeving!

Benader ons snel voor een reservering

Heb je vragen over ons restaurant in de omgeving van Zundert? Bel dan naar 06 13936448 of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl om te reserveren bij één van de beste restaurants in Zundert en omgeving. Wij staan klaar om je reservering te noteren. Hierna rest alleen nog de anticipatie voor het lekkere snackmoment dat je bij ons gaat genieten.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart