Een frietwagen aan huis in Meer of Hoogstraten

Wil je een frietwagen aan huis in Meer of Hoogstraten inhuren? Dan zit je bij ons zeker weten goed, want wij hebben er eentje voor je om jouw feest of partij mee op te leuken. Restaurant en cafetaria De Bolle Buiken uit het Nederlandse Wernhout of Zundert, net over de grens bij Hoogstraten en Meer, levert graag een frietwagen aan huis. Op deze manier verras jij je feestgasten met heerlijke friet, waarvoor veel mensen ons van heinde en verre komen bezoeken.

 

 

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Een frietwagen aan huis in Hoogstraten of Meer bevat alles dat je nodig hebt

Wanneer je een frietwagen aan huis regelt voor jouw feest in Meer of Hoogstraten, dan ben je in één keer klaar en hoef je verder geen hapjes meer te regelen. Je kunt natuurlijk ook gaan voor klassieke catering. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een koude schotel met gevulde eitjes, asperge-hamrolletjes en gehaktballetjes. Ben jij toch meer een liefhebber van friet, snacks en een bittergarnituur? Dat is een goede reden om een frietwagen aan huis te laten komen in Meer, Hoogstraten of ergens anders. Dat maakt het organiseren van een leuk feest met catering en snacks ook nog eens eenvoudiger.

Regel eenvoudig een frietwagen aan huis

Wil je ook een frietwagen aan huis reserveren, zodat jouw feest in Meer of Hoogstraten zeker een succes wordt? Je regelt het eenvoudig door te bellen naar 076 5975628 of door het sturen van een e-mail naar info@debollebuiken.nl. Wij helpen je dan graag verder en bespreken de mogelijkheden voor de inhoud van de frietwagen. Want naast onze alom geprezen friet vullen wij vanuit Zundert of Wernhout de wagen natuurlijk ook met de lekkerste snacks naar keuze, vers uit onze cafetaria.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart