Een frietwagen aan huis in Turnhout of Hoogstraten

Wil je een frietwagen aan huis laten komen bij jou thuis in Turnhout of Hoogstraten? Je denkt er wellicht niet zo snel aan, maar je kunt jouw feestje opleuken met een heuse frietwagen. Restaurant en cafetaria De Bolle Buiken uit het Nederlandse Wernhout, net over de grens bij Hoogstraten, rijdt graag met de frietwagen aan huis voor, ook als je in bijvoorbeeld Turnhout woont. Op deze manier verras je je feestgasten met heerlijke friet, waarvoor veel mensen ons van heinde en verre komen bezoeken.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Een frietwagen aan huis in Hoogstraten of Turnhout bevat alles dat je nodig hebt

Wanneer je een frietwagen aan huis regelt voor jouw feest in Turnhout of Hoogstraten, dan ben je in één keer klaar en hoef je verder geen catering meer te regelen. Je kunt natuurlijk gaan voor klassieke catering met gevulde eitjes, asperge-hamrolletjes en gehaktballetjes, maar wie houdt er nu niet van friet, snacks en een bittergarnituur? Dat is een goede reden om een frietwagen aan huis te laten komen in Turnhout, Hoogstraten of ergens anders. Dat maakt het organiseren van een leuk feest ook nog eens eenvoudiger.

Regel eenvoudig een frietwagen aan huis

Wil je ook een frietwagen aan huis reserveren, zodat jouw feest in Turnhout of Hoogstraten zeker een succes wordt? Je regelt het eenvoudig door te bellen naar 0031 76 5975628 of door het sturen van een e-mail naar info@debollebuiken.nl. Wij helpen je dan graag verder en bespreken graag de mogelijkheden voor de inhoud van de frietwagen. Want naast onze alom geprezen friet vullen wij de wagen natuurlijk ook met de lekkerste snacks naar keuze.

Reserveer nu