Een frietwagen op locatie in Hoogstraten of Meer

Organiseer je binnenkort een feestje en wil jij je gasten verrassen met een frietwagen op locatie in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten? Huur er dan een bij De Bolle Buiken. Wij hebben twee cafetaria’s in de Nederlandse plaatsen Zundert en Wernhout, en ook een gezellig restaurant in de laatstgenoemde plaats. Onze vestigingen zijn te vinden niet ver van de Belgisch-Nederlandse grens.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Maak het feest compleet met een frietwagen op locatie in Hoogstraten of Meer

Wanneer je een feestje organiseert, wil je je gasten natuurlijk iets lekkers te eten aanbieden. Je kunt kiezen voor een traditionele cateringservice, maar ook wanneer je eens iets originelers wilt organiseren, helpen wij je graag. Wij komen dan vanuit Wernhout met onze frietwagen naar de locatie van jouw feest in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten. In onze frietwagen vind je natuurlijk onze alom bekende friet van onze cafetaria’s die gebakken wordt volgens ons geheime recept, maar ook de lekkerste snacks zoals frikandellen, kroketten en bamischijven. Wil jij hier van genieten? Dan regel je een frietwagen op locatie op jouw feest in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten.  

Vraag naar alle mogelijkheden

Wil je jouw feestgasten ook verrassen met een frietwagen op locatie, bij jouw feest in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten? Maak dan gebruik van de huuroptie kies bijvoorbeeld ook voor leuke springkussens bij huren. Heb je vooraf nog vragen voor ons personeel in Wernhout of Zundert? Neem dan contact met ons op via 076 5975628 of door een e-mail te sturen naar info@debollebuiken.nl. Voor je het weet beschik je over een frietwagen op jouw locatie nabij Meer of Hoogstraten.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart