Een frietwagen op locatie in Hoogstraten of Meer

Organiseer je binnenkort een feestje en wil je je gasten verrassen met een frietwagen op de locatie van je feest in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten? Een stijlvolle versie hiervan huur je bij De Bolle Buiken. Wij hebben twee cafetaria’s in de Nederlandse plaatsen Zundert en Wernhout, en ook een gezellig restaurant in de laatstgenoemde plaats. Onze vestigingen zijn te vinden niet ver van de Belgisch-Nederlandse grens. Wil je tijdens je feest ook genieten van onze overbekende friet? Dan regel je een frietwagen op locatie op jouw feest in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Maak het feest compleet met een frietwagen op locatie in Hoogstraten of Meer

Wanneer je een feestje organiseert, wil je je gasten natuurlijk iets lekkers te eten aanbieden. Je kunt kiezen voor een traditionele cateringservice, maar ook wanneer je eens iets originelers wilt organiseren, helpen wij je graag. Wij komen dan vanuit Wernhout met onze frietwagen naar de locatie van jouw feest in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten. In onze frietwagen vind je natuurlijk onze alom bekende friet van onze cafetaria’s die gebakken wordt volgens ons geheime recept, maar ook de lekkerste snacks zoals frikandellen, kroketten en bamischijven.

Vraag naar alle mogelijkheden

Wil je jouw feestgasten ook verrassen met een frietwagen op locatie, bij jouw feest in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten? Reserveer dan een van onze frietwagens. Je kunt hier ook bijvoorbeeld leuke springkussens bij huren. Heb je vooraf nog vragen? Neem dan contact met ons op via 0031 76 5975835 of door een e-mail te sturen naar info@debollebuiken.nl. We beantwoorden je vragen dan graag en we zorgen ervoor dat we aan al je wensen en behoeften voldoen. Zo zitten alle snacks die jij en je gasten lekker vinden in onze frietwagen op jouw locatie in bijvoorbeeld Meer of Hoogstraten.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen

Menukaart

Drankkaart