Wanneer je een feestje wilt geven, bijvoorbeeld omdat je jarig bent geweest, omdat je zoveel jaar getrouwd bent of omdat je je diploma hebt gehaald, dan wil je natuurlijk een lekker hapjes buffet kunnen bestellen. Kies voor de hapjes die geserveerd worden op je feestje uit de verschillende mogelijkheden die De Bolle Buiken je biedt. Je hoeft de hapjes voor je buffet alleen nog maar te bestellen.

Een hapjes buffet met voor ieder wat wils bestellen

Wanneer je hapjes bestelt voor tijdens je feest bij een specialist in catering, wil je natuurlijk wel dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Ga daarom voor een van onze hapjesplanken.De hapjes worden niet alleen mooi gepresenteerd, er zit voor iedereen iets bij. Er zijn verschillende wraps, gevulde eitjes, gehaktballetjes en gewoon Hollandse blokjes kaas. Ook kun je kiezen voor een plank met verschillende warme hapjes, zoals sateetjes, kipkluifjes en kleine stukjes sparerib. Je kunt ook zelf een plank met verschillende koude hapjes uit onze catering samenstellen, zoals kleine sandwiches met het lekkerste beleg of crostini’s (kleine stukjes geroosterd brood) met serranoham of brie. Zo weet je zeker dat er voor iedere gast iets lekkers bij zit. Wij verzorgen namelijk de catering met een ruime keuze aan hapjes. Tip: ga ook eens voor onze frietwagen op locatie. Onze heerlijke friet en snacks zullen bij iedereen in de smaak vallen!

Overleg met ons over de mogelijkheden

Zoals je hieronder kunt zien zijn er verschillende mogelijkheden bij de specialist in catering wat betreft hapjes. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, bijvoorbeeld omdat er een aantal van je gasten dieetwensen of allergieën hebben? Wij helpen je graag om het perfecte hapjes buffet samen te stellen, zodat je dit alleen nog maar hoeft te bestellen. Voor overleg bel je naar 076 5975628 of stuur je een e-mail naar info@debollebuiken.nl.

De vermelden prijzen zijn exclusief 9% BTW

Wrap met gerookte zalm en mosterdmayonaise
Wrap met rauwe ham en brie
Wrap met kip en truffelmayonaise
Spiesjes met mozzarella en tomaat
Gevuld eitje
Gehaktballetjes
Kaas

in totaal 30 stuks  € 19,50

Warme assortiment plank
Om mee rond te gaan
Spare ribs
Sateetje
Kipkluifje
Gehaktballetje
Gamba spiesje chilisaus

In totaal 30 stuks € 42,00

Sandwich gerookte zalm € 1,10
Zalm, kruidenkaas, rucola, prikker met garnaal

Sandwich carpaccio € 1,10
Carpaccio, truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en een prikker met tomaat

Wrap kip € 0,95
Pesto, gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaat

Indisch balletjes € 0,60

Spies mozzarella € 0,95
Mozzarella bolletjes met pesto, basilicum en snoeptomaat

Crostini Serranoham € 0,95
Serranoham en tomatentapenade

Crostini Brie € 0,95
Brie, honig, en druif

Gevuld ei € 0,95

Kaas € 0,35

Worst € 0,35