Hapjesbuffet bestellen in Zundert

Hapjes plateau

Wrap met gerookte zalm en mosterdmayonaise
Wrap met rauwe ham en brie
Wrap met kip en truffelmayonaise
Spiesjes met mozzarella en tomaat
Gevuld eitje
Gehaktballetjes
Kaas

in totaal 30 stuks  € 19,50

 

Smulplank

Warme assortiment plank
Om mee rond te gaan
Spare ribs
Sateetje
Kipkluifje
Gehaktballetje
Gamba spiesje chilisaus

In totaal 30 stuks € 42,00

 
 

Koude hapjes

Sandwich gerookte zalm € 1,10
Zalm, kruidenkaas, rucola, prikker met garnaal

Sandwich carpaccio € 1,10
Carpaccio, truffelmayonaise, rucola, Parmezaan en een prikker met tomaat

Wrap kip € 0,95
Pesto, gerookte kip, rucola en zongedroogde tomaat

Indisch balletjes € 0,60

Spies mozzarella € 0,95
Mozzarella bolletjes met pesto, basilicum en snoeptomaat

Crostini Serranoham € 0,95
Serranoham en tomatentapenade

Crostini Brie € 0,95
Brie, honig, en druif

Gevuld ei € 0,95

Kaas € 0,35

Worst € 0,35

Wanneer je een feestje wilt geven, bijvoorbeeld omdat je jarig bent geweest, dan wil je natuurlijk een lekker hapjesbuffet kunnen bestellen en dit laten leveren aan huis in bijvoorbeeld Zundert. Kies voor de hapjes die geserveerd worden op je feestje uit de verschillende mogelijkheden die De Bolle Buiken je biedt. Je hoeft het hapjesbuffet alleen nog maar te bestellen en laten leveren bij jou thuis in Zundert.

Een hapjesbuffet met voor ieder wat wils bestellen voor jouw feest in Zundert en omstreken

Wanneer je hapjes bestelt voor tijdens je feest bij een specialist in catering, wil je natuurlijk wel dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Ga daarom voor een van onze hapjesplanken. De hapjes worden niet alleen mooi gepresenteerd, er zit voor iedereen iets bij. Er zijn verschillende wraps, gevulde eitjes, gehaktballetjes en gewoon Hollandse blokjes kaas. Ook kun je kiezen voor een plank met verschillende warme hapjes, zoals sateetjes, kipkluifjes en kleine stukjes sparerib. Je kunt ook zelf een plank met verschillende koude hapjes uit onze catering samenstellen, zoals kleine sandwiches met het lekkerste beleg of crostini’s (kleine stukjes geroosterd brood) met serranoham of brie. Zo weet je zeker dat er voor iedere gast iets lekkers bij zit. Wij verzorgen namelijk de catering met een ruime keuze aan hapjes. Tip: ga ook eens voor onze frietwagen op locatie. De heerlijke friet en snacks van De Bolle Buiken zullen bij iedereen in de smaak vallen! Ook de hapjes die je in de vorm van een buffet kunt bestellen voor jouw feest in gemeente Zundert en omstreken.

 

Overleg met ons over de mogelijkheden van catering en hapjes

Zoals je hierboven kunt zien zijn er verschillende mogelijkheden bij de specialist in catering wat betreft hapjes. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, bijvoorbeeld omdat er een aantal van je gasten dieetwensen of allergieën hebben? Wij helpen je graag om het perfecte hapjesbuffet samen te stellen, zodat je dit alleen nog maar hoeft te bestellen en laten leveren bij jou thuis in de gemeente Zundert of omgeving. Voor overleg bel je naar 076 5975628 of stuur je een e-mail naar info@debollebuiken.nl.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen