Hapjesbuffet bestellen in Zundert

Hapjes plateau

Wrap met gerookte zalm
Wrap met rauwe ham en brie
Wrap met kip
Spiesjes met mozzarella en tomaat
Gevuld eitje
Gehaktballetjes
Kaas met zilveruitje/augurk

in totaal 35 stuks  € 40,00

 

Smulplank

Warme assortiment plank
Om mee rond te gaan
Spare ribs
Sateetje
Kipkluifje
Gehaktballetje
Gamba spiesje chilisaus

In totaal 30 stuks € 55,00

 
 

Koude hapjes

Sandwich gerookte zalm € 1,20
Zalm, kruidenkaas, sla, kappertje en rode ui

Sandwich carpaccio € 1,20
Carpaccio, truffelmayonaise, sla, Parmezaan en zongedroogde tomaten

Sandwich kip € 1,20
Gerookte kip, caesar dressing, sla, tomaat en komkommer

Indisch balletjes € 0,75

Spies mozzarella € 0,95
Mozzarella bolletjes met snoeptomaatje

Wrap Brie € 0,95
Brie, honig en walnoten

Gevuld ei € 0,95

Kaas € 0,45

Worst € 0,45

1/2 stokbrood met 3 smeersels € 4,00

Wilt u een hapjesbuffet bestellen voor een feestje en dit aan huis laten leveren in Zundert? In overleg is dit een van de mogelijkheden die we aanbieden. U kunt de hapjes natuurlijk ook ophalen op een door u gewenst tijdstip. Kies voor de hapjes die geserveerd worden op je feestje uit de verschillende mogelijkheden die De Bolle Buiken je aanbiedt. Je hoeft het hapjesbuffet alleen nog maar te bestellen en op te halen of te laten leveren bij jou thuis in Zundert.

Divers hapjesbuffet bestellen voor jouw feest in regio Zundert

Wanneer je hapjes bestelt voor je feest bij een expert in catering, wil je natuurlijk dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. In dit geval is het zeker een goed idee om te kiezen voor onze culinaire diensten. Bij het thuis bezorgen van buffetten, worden de hapjes worden niet alleen mooi gepresenteerd. Direct na het bestellen voor jouw locatie nabij Zundert, zorgen wij dat het hapjesbuffet wordt gevuld met voor elk wat wils. De hapjes in de catering bestaan uit onder andere:

  • Verschillende wraps
  • Gevulde eitjes
  • Gehaktballetjes
  • Hollandse blokjes kaas

Ook kun je kiezen voor een plank met verschillende warme hapjes. Denk hierbij aan:

  • Sateetjes
  • Kipkluifjes
  • Kleine spareribs

Daarnaast bieden wij je koude hapjes voor de catering aan, zoals kleine sandwiches met het lekkerste beleg of gevulde wrapjes. Of kiest u toch liever voor onze koude schotels van de hoogste kwaliteit? Het is allemaal mogelijk als je kiest voor ons bedrijf. Wij rekenen een borg van drie euro over ieder plateau met hapjes. De borg krijgt u uiteraard retour wanneer u de plateaus na gebruik terugbrengt.

Onze catering laat iedereen genieten van de lekkernijen

Door te kiezen voor onze catering weet je zeker dat iedereen geniet van de lekkerste hapjes. Mogelijkheden zijn er met onze hulp genoeg, zo is het zelfs mogelijk om via ons een frietwagen op locatie te huren. De heerlijke friet en snacks van De Bolle Buiken vallen bij iedereen in de smaak! Porfiteer daarom van ons prachtige aanbod en kies voor het bestellen van ons hapjesbuffet voor jouw feest of partij in de omgeving van Zundert.

Overleg met ons over de mogelijkheden van catering en hapjes

Zoals je ziet, zijn er wat betreft onze hapjes verschillende mogelijkheden op het gebied van catering. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, bijvoorbeeld omdat gasten dieetwensen of allergieën hebben? Wij helpen je tijdens het bestellen graag om het perfecte hapjesbuffet samen te stellen, leveren deze bij jou in regio Zundert. Neem contact met ons op! Bel naar 076 5975628 of stuur je een e-mail naar info@debollebuiken.nl.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart