Hapjesbuffet bestellen in Zundert

Hapjes plateau

Wrap met gerookte zalm
Wrap met rauwe ham en brie
Wrap met kip
Spiesjes met mozzarella en tomaat
Gevuld eitje
Gehaktballetjes
Kaas met zilveruitje/augurk

in totaal 35 stuks  € 30,00

 

Smulplank

Warme assortiment plank
Om mee rond te gaan
Spare ribs
Sateetje
Kipkluifje
Gehaktballetje
Gamba spiesje chilisaus

In totaal 30 stuks € 45,00

 
 

Koude hapjes

Sandwich gerookte zalm € 1,20
Zalm, kruidenkaas, sla, kappertje en rode ui

Sandwich carpaccio € 1,20
Carpaccio, truffelmayonaise, sla, Parmezaan en zongedroogde tomaten

Sandwich kip € 1,20
Gerookte kip, caesar dressing, sla, tomaat en komkommer

Indisch balletjes € 0,75

Spies mozzarella € 0,95
Mozzarella bolletjes met snoeptomaatje

Wrap Brie € 0,95
Brie, honig en walnoten

Gevuld ei € 0,95

Kaas € 0,45

Worst € 0,45

1/2 stokbrood met 3 smeersels € 4,00

Wanneer je een feestje wilt geven, bijvoorbeeld omdat je jarig bent geweest, dan wil je natuurlijk een lekker hapjesbuffet kunnen bestellen en dit laten leveren aan huis in bijvoorbeeld Zundert. Kies voor de hapjes die geserveerd worden op je feestje uit de verschillende mogelijkheden die De Bolle Buiken je aanbiedt. Je hoeft het hapjesbuffet alleen nog maar te bestellen en laten leveren bij jou thuis in Zundert.

Een hapjesbuffet met voor ieder wat wils bestellen voor jouw feest in Zundert en omstreken

Wanneer je hapjes bestelt voor tijdens je feest bij een expert in catering, wil je natuurlijk wel dat er voor iedereen wat lekkers bij zit. Ga daarom voor een van onze hapjesplanken. De hapjes worden niet alleen mooi gepresenteerd, er zit voor iedereen iets bij als je een hapjesbuffet gaat bestellen in Zundert. De hapjes die je vindt bij onze catering, bestaan uit verschillende wraps, gevulde eitjes, gehaktballetjes en Hollandse blokjes kaas. Ook kun je kiezen voor een plank met verschillende warme hapjes, zoals sateetjes, kipkluifjes en kleine stukjes sparerib. Je kunt ook zelf een plank met verschillende koude hapjes uit onze catering samenstellen, zoals kleine sandwiches met het lekkerste beleg of crostini’s (kleine stukjes geroosterd brood) met serranoham of brie. Zo weet je zeker dat er voor iedere gast iets lekkers bij zit. Wij verzorgen namelijk de catering met een ruime keuze aan hapjes. Tip: ga ook eens voor onze frietwagen op locatie. De heerlijke friet en snacks van De Bolle Buiken zullen bij iedereen in de smaak vallen! Ook de koude cateringhapjes die je in de vorm van een hapjesbuffet kun je bestellen voor jouw feest in Zundert en omstreken.

Overleg met ons over de mogelijkheden van catering en hapjes

Zoals je hierboven kunt zien, zijn er wat betreft hapjes verschillende mogelijkheden bij de specialist in catering. Vind je het moeilijk om een keuze te maken, bijvoorbeeld omdat er een aantal van je gasten dieetwensen of allergieën hebben? Wij helpen je graag om het perfecte hapjesbuffet samen te stellen, zodat je dit alleen nog maar hoeft te bestellen en laten leveren bij jou thuis in Zundert of omgeving. Voor overleg bel je naar 076 5975628 of stuur je een e-mail naar info@debollebuiken.nl.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen