Kom gezellig lunchen nabij Hoogstraten en Meer

Wil je eens lekker gaan lunchen buiten de deur, niet al te ver van Hoogstraten of Meer? Ontdek een gezellig plekje om te lunchen in Wernhout, nabij Meer en Hoogstraten, net over de grens met Nederland. Dit Nederlandse dorp ligt in een schitterende omgeving en is goed bereikbaar vanuit Meer en Hoogstraten, mede doordat Wernhout net over de grens ligt. Hier vind je ons gezellige restaurant, waar plaats genoeg is voor iedereen.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Geniet van allerlei lekkernijen tijdens het lunchen nabij Meer en Hoogstraten

Wanneer je ergens gaat lunchen, dan geniet je vaak van een lekker broodje of een soepje. Wil je ook wel eens iets anders eten? Dan moet je echt eens langskomen met vrienden of familie bij De Bolle Buiken. Als je komt lunchen in onze gezellige eetgelegenheid, dan geniet je niet alleen van de lekkerste broodjes en soepen, maar ook van de lekkerste kleine gerechtjes zoals carpaccio, slaatjes of bijvoorbeeld een lekkere kipsalade. In ons restaurant in Wernhout is er plek voor iedereen, dus kom vanuit Meer, Hoogstraten of elders naar ons restaurant om lekker te lunchen. Heb je zin in een frietje? Geniet dan van onze alom bekende friet in één van onze cafetaria’s in Wernhout of Zundert.

Reserveer voor een lekkere lunch

Heb je ook zin om lekker te komen lunchen bij ons restaurant dat niet ver gelegen is van Meer of Hoogstraten? Reserveer dan een plekje in ons restaurant. Dit kan uiteraard door te e-mailen naar info@debollebuiken.nl of door te bellen naar 0031 76 5975835 of  0031 6 13936448. Heb je andere vragen, bijvoorbeeld omdat jij of je tafelgenoot allergieën of dieetwensen heeft? Overleg met ons, we denken graag met je mee over de ideale lunch.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen

Menukaart

Drankkaart