Kom gezellig lunchen nabij Hoogstraten en Meer

Wil je eens lekker gaan lunchen buiten de deur, niet al te ver van Hoogstraten of Meer? Dan is ons restaurant altijd een goede optie. Wij zijn gevestigd in Wernhout wat net over de Belgische grens ligt. Hier vind je ons gezellige restaurant waar je heerlijk luncht in de omgeving van Hoogstraten en Meer. Jij komt toch ook langs?  

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Geniet van allerlei lekkernijen tijdens het lunchen nabij Meer en Hoogstraten

Wij bieden je meer aan dan een aantal simpele opties. Nee, bij de Bolle Buiken, gemakkelijk bereikbaar in regio Hoogstraten en Meer, kies je tijdens het lunchen uit veel verschillende lekkernijen. In onze gezellige eetgelegenheid, dan geniet je niet alleen van de lekkerste broodjes en soepen, maar ook van de lekkerste kleine gerechtjes zoals carpaccio, slaatjes of bijvoorbeeld een lekkere kipsalade. In ons restaurant in Wernhout is er plek voor iedereen. Profiteer van onze culinaire kwaliteiten tijdens het lunchen in de buurt van Meer en Hoogstraten. Heb je toch meer zin in een frietje? Geniet dan van onze alom bekende friet in één van onze cafetaria’s in Wernhout of Zundert.

Reserveer voor een lekkere lunch

Heb je ook zin om lekker te komen lunchen bij ons restaurant dat niet ver gelegen is van Meer of Hoogstraten? Reserveer dan snel een plekje voor jou, je vrienden of familie in Zundert of Wernhout. Dit kan uiteraard door te e-mailen naar info@debollebuiken.nl of door te bellen naar 076 5975628. Heb je andere vragen, bijvoorbeeld omdat jij of je tafelgenoot allergieën of dieetwensen heeft? Overleg met ons, we denken graag met je mee over de ideale manier van lunchen nabij Meer en Hoogstraten.  

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart