Lunchen nabij Hoogstraten of Meer? Kom langs!

Wil je eens lekker gaan lunchen buiten de deur, niet al te ver van Hoogstraten of Meer? Ontdek een gezellig plekje om te lunchen in Wernhout, nabij Meer en Hoogstraten. Dit Nederlandse dorp ligt in een schitterende omgeving en is goed bereikbaar vanuit Meer en Hoogstraten, mede doordat Wernhout net over de grens ligt. Hier vind je ons gezellige restaurant, waar plaats genoeg is voor iedereen.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Geniet van allerlei lekkernijen tijdens het lunchen nabij Meer en Hoogstraten

Wanneer je ergens gaat lunchen, dan geniet je vaak van een lekker broodje of een soepje. Wil je ook wel eens iets anders eten? Dan moet je echt eens langskomen met vrienden of familie bij De Bolle Buiken. Als je komt lunchen in ons restaurant, dan geniet je behalve van de lekkerste broodjes en soepen ook van de lekkerste kleine gerechtjes, zoals carpaccio, slaatjes of bijvoorbeeld een kipsalade. Omdat er genoeg ruimte is in ons restaurant in Wernhout, is er plek voor iedereen, dus kom vanuit Meer, Hoogstraten of elders naar ons restaurant om lekker te lunchen.

Reserveer voor een lekkere lunch

Heb je ook zin om lekker te komen lunchen bij ons restaurant dat niet ver gelegen is van Meer of Hoogstraten? Reserveer dan een plekje in ons restaurant. Dit kan uiteraard door te e-mailen naar info@debollebuiken.nl of door te bellen naar 0031 76 5975835 of  0031 6 13936448. Je kunt ook online reserveren. Heb je andere vragen, bijvoorbeeld omdat jij of je tafelgenoot allergieën of dieetwensen heeft? Overleg met ons, we denken graag met je mee over de ideale lunch.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen