Restaurant De Bolle Buiken XXL

Ons restaurant in Wernhout is al jarenlang een geliefde plek om uit eten te gaan. Wij verwelkomen jou graag op woensdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur. Ons restaurant biedt ruimte aan veel mensen en is toch erg gezellig. Wil je met een groep die groter is dan vijftien personen gezellig komen eten? Dan kun je wellicht ook gezellig komen eten op dagen dat we normaal gesloten zijn. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken bij ons restaurant in Wernhout!

Dit is hét restaurant

in de omgeving van Wernhout

Je kunt bij ons komen eten met familie of vrienden, maar er zijn nog veel meer gelegenheden waarop wij je graag ontvangen. We organiseren graag je bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten. Heb je al een idee over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee. We bepalen samen welke gerechten er geserveerd worden en welke dranken daarbij geschonken moeten worden. Wil je dat er hapjes worden geserveerd tijdens jouw evenement? Ook dat is mogelijk.

 

Neem contact met

ons op voor de mogelijkheden

Restaurant De Bolle Buiken in Wernhout, vlakbij Zundert is de geschikte locatie voor veel verschillende gelegenheden. Zoek je een restaurant voor jouw bedrijfsevenement of gewoon om gezellig met je vrienden of familie te eten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Je bereikt ons op 076 5975628. Of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl. Wil je gewoon komen eten? Dan kun je ook online reserveren.

 

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen