XXL-restaurant

Ons XXL-restaurant in Wernhout is al jarenlang een geliefde plek om uit eten te gaan. We verwelkomen jou graag op vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 11.30 uur. Ons XXL-restaurant biedt voldoende ruimte voor iedereen en is toch erg gezellig. Wil je met een groep die groter is dan vijftien personen gezellig komen eten? Maak dan een afspraak voor een gezellig etentje buiten de reguliere openingstijden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden bij ons XXL-restaurant in Wernhout te bespreken.

Dit is hét XXL-restaurant in de omgeving van Wernhout

Je kunt bij ons komen eten met familie of vrienden, maar we ontvangen je natuurlijk ook graag met andere groepen. We organiseren graag je bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten in ons XXL-restaurant. Heb je al een idee over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee. We bepalen samen welke gerechten er geserveerd worden en welke dranken daarbij geschonken moeten worden. Wil je dat er hapjes geserveerd worden tijdens jouw evenement? Ook dat is mogelijk.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

XXL-Restaurant De Bolle Buiken in Wernhout, vlak bij Zundert, is de geschikte locatie voor veel verschillende gelegenheden. Zoek je een restaurant voor jouw bedrijfsevenement of gewoon om gezellig met je vrienden of familie te eten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Je bereikt ons op 076 5975628 of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl. Wil je gewoon komen eten? Dan kun je ook online reserveren.

 

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen

Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe menukaart.