XXL-restaurant

Ons XXL-restaurant in Wernhout is al jarenlang een geliefde plek om uit eten te gaan. We verwelkomen jou graag op vrijdag en zaterdag vanaf 16.00 uur en op zondag vanaf 11.30 uur. Ons XXL-restaurant biedt voldoende ruimte voor iedereen en is erg gezellig. Wil je met een groep die groter is dan vijftien personen lekker komen eten? Maak dan een afspraak voor een etentje buiten de reguliere openingstijden. Neem contact met ons op om de mogelijkheden bij ons XXL-restaurant in Wernhout te bespreken.

Dit is hét XXL-restaurant in de omgeving van Wernhout

Je kunt bij ons komen eten met familie of vrienden, maar we ontvangen je natuurlijk ook graag met andere groepen. We organiseren graag je bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten in ons XXL-restaurant. Heb je al een idee over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee. We bepalen samen welke gerechten er geserveerd worden en welke dranken daarbij geschonken moeten worden. Wil je dat er hapjes geserveerd worden tijdens jouw evenement? Ook dat is mogelijk net als het huren van een frietwagen aan huis. Zoals je ziet is XXL-Restaurant De Bolle Buiken in Wernhout de geschikte locatie voor veel verschillende gelegenheden.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Zoek je een restaurant voor jouw bedrijfsevenement of gewoon om gezellig te eten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Je bereikt ons op 076 5975628 of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl. Online reserveren is ook een mogelijkheid. Tevens is het mogelijk om op jouw locatie te genieten van ons eten. Onze diensten zijn ook over de grens beschikbaar, bijvoorbeeld met een frietwagen nabij Hoogstraten en Meer

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart