Een goed restaurant nabij Meer en Hoogstraten

Wil je eens gaan eten bij een écht goed restaurant, niet te ver van Meer en Hoogstraten? Denk dan eens aan restaurant De Bolle Buiken in Wernhout, net over de grens in Nederland. Hier geniet je van verschillende gerechten, zodat er voor ieder wat wils is. Zo zijn er diverse vlees- en visgerechten, maar ook vegetariërs genieten bij ons van de lekkerste gerechten. Kun je niet kiezen uit de vele gerechten die er op onze kaart staan? Geniet dan van ons ‘Samen Smullen’-concept. Wat dat precies inhoudt, dat vertellen wij je graag, dus lees snel verder.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Geniet van allerlei lekkers bij ons restaurant nabij Meer en Hoogstraten

Ons restaurant is zeer de moeite waard om te bezoeken vanuit Meer of Hoogstraten. Voor degene die niet kunnen kiezen is er ons . Hiermee geniet je van allerlei heerlijkheden, zodat er voor iedereen iets bij zit. Ideaal als je komt eten met je partner en kinderen. Het ‘Samen Smullen’ concept bestaat uit:

 • Een ronde met koude voorgerechten.
 • Een selectie met drie verschillende soorten soepen.
 • Een selectie met verschillende hoofdgerechten. In deze ronde worden er verschillende vlees- en visgerechten geserveerd, zoals ons alom bekende stoofvlees en onze beroemde friet.
 • Een grand dessert, waarmee je de gezellige avond in stijl afsluit.

 

 

  Reserveer telefonisch, via e-mail of online

  Mogen wij jou en je familie of vrienden binnenkort ook ontvangen bij ons gezellige restaurant in Wernhout, in de omgeving van Meer en Hoogstraten? Reserveer dan snel een tafel voor lunch of diner. Dit kan door te bellen naar 0031 76 5975628 of 0031 6 13936448. Ook kun je een e-mail sturen naar info@debollebuiken.nl. Reserveren kan ook online. Heb je vooraf nog vragen? Benader ons dan ook telefonisch of via e-mail.

   

  Reserveer voor het restaurant
  Bestelapp Wernhout
  Bestellijst feestdagen