Een goed restaurant nabij Meer en Hoogstraten

Wil je eens gaan eten bij een écht goed restaurant, niet te ver van Meer en Hoogstraten? Denk dan eens aan restaurant De Bolle Buiken in Wernhout of Zundert, net over de grens in Nederland. Hier geniet je van verschillende gerechten, zodat er voor elk wat wils is. Zo zijn er diverse vlees- en visgerechten, maar ook vegetariërs genieten bij ons van de lekkerste gerechten.

Eenvoudig online bestellen

Verse ambachtelijke friet

Geniet van allerlei lekkers bij ons restaurant nabij Meer en Hoogstraten

Je kiest bij ons in Zundert of Wernhout tussen allerlei verschillende snack en frieten om van te smullen in ons restaurant in de omgeving van Meer en Hoogstraten. Voor degenen die niet kunnen kiezen is er ons ‘Samen Smullen’-concept. Met dit concept geniet je van allerlei heerlijkheden, zodat er voor iedereen iets bij zit. Ideaal als je komt eten met je partner en kinderen. Het ‘Samen Smullen’ concept van ons restaurant bestaat uit:

  • Een ronde met koude voorgerechten.
  • Een selectie met drie verschillende soorten soepen.
  • Een selectie met verschillende hoofdgerechten. In deze ronde worden er verschillende vlees- en visgerechten geserveerd, bijvoorbeeld van de barbecue, zoals ons alom bekende stoofvlees en onze beroemde friet uit een frietwagen.
  • Een grand dessert, waarmee je de gezellige avond in stijl afsluit.

Bij ons krijg je precies waar je zin in hebt, namelijk lekkere gerechten, snacks en frieten van topkwaliteit.

Reserveer telefonisch of via e-mail

Mogen wij jou en je familie of vrienden binnenkort ook ontvangen bij ons gezellige restaurant in Wernhout, in de omgeving van Meer en Hoogstraten? Reserveer dan snel een tafel voor lunch of diner. Dit kan door te bellen naar 076 5975628. Ook kun je een e-mail sturen naar info@debollebuiken.nl. Heb je vooraf nog vragen voor ons restaurant in de omgeving van Meer en Hoogstraten? Contacteer ons dan ook telefonisch of via e-mail.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart