✔ 5 frietwagens voor verhuur

✔ Eenvoudig online bestellen

✔ Verse ambachtelijke friet

Restaurant in Zundert

Ben je voor een groep op zoek naar een leuk en gezellig restaurant in Zundert of omgeving waar je lekker kunt eten? Dan kun je goed terecht bij De Bolle Buiken! Bij ons is er genoeg plaats voor veel mensen, dus zeker ook voor grote groepen. Toch hangt er in ons restaurant een gezellige sfeer. Ook staat er op onze menukaart voor ieder wat wils, zodat jong en oud geniet van de lekkerste gerechten. Kun je niet kiezen? Ook hier is een oplossing voor. Ga voor ons unieke “Samen smullen” of Smullen Deluxe” concept.

De unieke concepten van ons restaurant in Zundert

Wanneer je met een groep uit eten gaat bij ons sfeervolle restaurant in Zundert, is het extra gezellig om de verschillende gerechten te delen. Dankzij onze unieke concepten kan dat. Wanneer je kiest voor het “Samen Smullen” concept, geniet je met je gezelschap van heerlijke gerechten zoals carpaccio, de lekkerste soepen en verschillende vlees- en visgerechten. Zo is er voor iedereen iets lekkers bij. Wil je extra uitpakken? Kies dan voor het “Smullen Deluxe” arrangement, met extra luxe gerechten zoals vitello tonato, varkenshaas en gamba’s.

Reserveer online!

Wil je gezellig komen eten in ons restaurant in Zundert? Reserveer je tafel dan eenvoudig online. Heb je vragen of wil je met ons overleggen over speciale dieetwensen of omdat je tafelgenoten allergieën hebben? Neem contact met ons op. Bel naar 076 5975628 of stel je vragen via info@debollebuiken.nl.