Een kindvriendelijk restaurant in Wernhout

Wil je samen met je gezin gezellig uit eten bij een kindvriendelijk restaurant in Wernhout of omgeving? Kom gezellig eten bij De Bolle Buiken in Zundert! Ons team is gericht op kinderen en doet er alles aan om het jong en oud naar de zin te maken. Je hebt de keuze uit een zeer uitgebreide menukaart met voor ieder wat wils. Wij serveren in ons restaurant in Wernhout, dat zeer kindvriendelijk is, allerlei lekkers voor kinderen, maar ook geniet je bij ons van culinaire hoogstandjes.

Ontdek de menukaart van ons kindvriendelijk restaurant in Wernhout

Je hebt bij ons een ruime keuze uit verschillende vlees- en visgerechten. Maak je bezoek aan ons kindvriendelijk restaurant in Wernhout extra leuk met ons “Samen smullen” concept. Je kunt allereerst samen genieten van koude voorgerechten. Daarna komt er een ronde met drie verschillende soorten soepen. Vervolgens geniet je in ons restaurant dat kindvriendelijk is van verschillende hoofdgerechten, met natuurlijk ons alom bekende stoofvlees, dat wordt aangevuld met diverse vlees- en visgerechten aan het koud-warm buffet. Natuurlijk kun je onze geprezen verse friet erbij bestellen. Sluit de maaltijd in ons kindvriendelijk restaurant in Wernhout in stijl af met een grand dessert. Zo ga je gegarandeerd met een bolle buik van tafel, én heb je ook nog eens een gezellige avond gehad in onze cafetaria. Loopt het water je al in de mond? Bespreek dan een tafeltje in ons restaurant dat super gezellig en helemaal kindvriendelijk is.

Reserveer uw tafel

Liever op een ander tijdstip?

Bent u met een gezelschap van meer dan 15 personen? Dan kunnen we u wellicht ook van dienst zijn op andere momenten. We organiseren graag uw bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten.

 

Reserveer eenvoudig online

Bij ons restaurant in Wernhout vind je voor iedereen iets lekkers. Wanneer je gebruik wilt maken van ons “Samen Smullen” concept, geef dat dan even aan bij je reservering in ons restaurant. Heb je vragen die je aan ons restaurant dat kindvriendelijk is uit Zundert wil stellen? Bel dan naar 06 13936448 of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart