Cafetaria’s

Wil je écht lekkere friet eten van een goede cafetaria in de regio Zundert? Ga dan eens langs bij één van onze cafetaria’s. Je vindt ons in Wernhout en in Zundert. Hier geniet je van onze alom bekende friet, die nog altijd gebakken wordt volgens een geheim recept. Al jarenlang komt men van heinde en verre naar Zundert of Wernhout, om bij onze cafetaria te genieten van onze lekkere friet.

Geniet van een complete maaltijd

Bij een cafetaria van De Bolle Buiken geniet je van onze beroemde friet met een lekkere snack.

Maar wist je dat je in onze cafetaria ook kunt genieten van een volwaardige maaltijd? Kies bijvoorbeeld voor één van onze Speciale burgers met frietjes of aardappelkroketjes of ga voor een klassieker, zoals een halve haan met friet. Voor de vleesliefhebbers zijn er ook schotels met een schnitzel of spareribs.
Eet je liever vegetarisch? Kies dan voor één van onze maaltijdsalades. Zo is er voor iedereen iets lekkers in onze cafetaria.

De complete maaltijden zijn alleen om mee te nemen en ook alleen in onze cafetaria in Wernhout verkrijgbaar. Natuurlijk kun je in het naastgelegen restaurant ook genieten van onze uitgebreide kaart.

Proef onze heerlijke gerechten

Heb jij ook trek gekregen? Wij maken graag iets lekkers voor je klaar in onze cafetaria in Zundert of in Wernhout. Van onze friet geniet je ook thuis tijdens een feestje, dankzij onze frietwagen. Ook in ons restaurant in Wernhout geniet je van de lekkerste gerechten. Kom langs om eten af te halen of eet gezellig samen met familie of vrienden in onze mooie zaak. Wil je reserveren? Neem contact met ons op via 076-5975628.

Openingstijden cafetaria Wernhout

Maandag:Gesloten
Dinsdag:van 16:00u tot 20:30u
Woensdag:van 16:00u tot 20:30u
Donderdag:van 16:00u tot 20:30u
Vrijdag:van 16:00u tot 20:30u
Zaterdag:van 16:00u tot 20:30u
Zondag:van 11:30u tot 20:30u

Openingstijden cafetaria Zundert

Maandag:Gesloten
Dinsdag:Gesloten
Woensdag:Gesloten
Donderdag:Gesloten
Vrijdag:van 11:30u tot 20:30u
Zaterdag:van 11:30u tot 20:30u
Zondag:van 11:30u tot 20:30u