Dé cafetaria van de regio Zundert

Wil je eens écht lekkere friet eten van een goede cafetaria in de regio Zundert? Ga dan eens langs bij een van onze cafetaria’s. Je vindt ons in Wernhout, of bezoek ons cafetaria in Zundert. Hier geniet je van onze alom bekende friet, die nog altijd gebakken wordt volgens een geheim recept. Al jarenlang komt men van heinde en verre naar Zundert of Wernhout, om bij onze cafetaria te genieten van onze lekkere friet.

Cafetaria Wernhout

Bel. 076-5975628 of via onze bestelapp

Cafetaria Zundert

Bel. 06-34584944

Een complete maaltijd in onze cafetaria nabij Zundert of bij je thuis

Bij een cafetaria van De Bolle Buiken geniet je van onze beroemde friet met een lekkere snack. Wist je dat je in onze cafetaria in Wernhout ook kunt genieten van een volwaardige maaltijd eten in Zundert. Kies bijvoorbeeld voor een ambachtelijke lekkerbek met friet of ga voor een klassieker, zoals een halve haan met friet. Voor de vleesliefhebbers zijn er ook schotels met een schnitzel of spareribs. Eet je liever vegetarisch? Kies dan voor een van onze maaltijdsalades. Zo is er voor iedereen iets lekkers bij onze cafetaria in Wernhout.

Kom langs in onze cafetaria

Heb jij ook trek gekregen? Wij maken graag iets lekkers voor je klaar in onze cafetaria in Zundert of in Wernhout. Van onze friet geniet je ook thuis tijdens een feestje, dankzij onze frietwagen. Ook in ons restaurant in Wernhout geniet je van de lekkerste gerechten. Kom langs om eten af te halen of eet gezellig samen met familie of vrienden in onze mooie zaak. Heb je vooraf nog vragen, bijvoorbeeld naar de openingstijden van ons cafetaria? Neem contact met ons op via 076 5975628 of 06 13936448. Ook kun je een e-mail sturen naar info@debollebuiken.nl.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart