Dé cafetaria van de regio Zundert

Wil je eens écht lekkere friet eten van een goede cafetaria in de regio Zundert? Ga dan eens langs bij één van onze cafetaria’s. Je vindt ons in Wernhout, of bezoek onze cafetaria op de Markt in Zundert. Hier geniet je van onze alom bekende friet, die nog altijd gebakken wordt volgens geheim recept. Al jarenlang komt men van heinde en verre naar Zundert of Wernhout, om bij onze cafetaria te genieten van onze lekkere friet. Natuurlijk kun je de friet ook mee naar huis nemen, zodat je thuis een lekker frietje eet. Neem je er ook een lekkere snack bij? Dat maakt je maaltijd helemaal af!

Cafetaria Wernhout

Bel. 076-5975628 of via onze bestelapp

Cafetaria “De markt” Zundert

Bel. 06-34584944

Een complete maaltijd in onze cafetaria in of nabij Zundert of thuis

Bij een cafetaria van De Bolle Buiken geniet je van onze beroemde friet met een lekkere snack, maar wist je dat je bij ons ook van een volwaardige maaltijd geniet? Kies bijvoorbeeld voor een ambachtelijke lekkerbek met friet, of ga voor een klassieker zoals een halve haan met friet. Voor de vleesliefhebbers zijn er ook schotels met een schnitzel of spareribs. Eet je liever vegetarisch? Kies dan voor één van onze maaltijdsalades. Zo is er voor iedereen iets lekkers bij onze cafetaria in Zundert of in Wernhout.

Kom langs in onze cafetaria

Heb jij ook trek gekregen? Wij maken graag iets lekkers voor je klaar in onze cafetaria in Zundert of in Wernhout. Van onze friet geniet je ook thuis tijdens een feestje, dankzij onze frietwagen. Ook in ons restaurant in Wernhout geniet je van de lekkerste gerechten. Kom langs om eten af te halen of eet gezellig samen met familie of vrienden in onze mooie zaak. Heb je vooraf nog vragen? Neem contact met ons op via 076 5975628 of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl. Reserveren kan ook online.

Reserveer nu