Verhuur frietwagen

Voor reserveringen frietwagens/ catering e.d
Tel: +0031-(0)76-597 5835
Of mail naar info@debollebuiken.nl

Een frietwagen op locatie, bijvoorbeeld aan huis, is ideaal voor een feestje of ander evenement. Ons vriendelijke personeel bakt graag de beste friet en de lekkerste snacks voor jou en je feestgasten. Jullie hebben de keuze uit acht verschillende snacks. Huur een van onze frietwagens, die bij jou voorrijden op de dag van jouw feestje.

Het ruimte assortiment van onze frietwagen op locatie

Wanneer je een frietwagen aan huis huurt, geniet je van de lekkerste friet van Zundert en omgeving. Deze is dan ook tot in de wijde omgeving bekend. Bij de friet hoort natuurlijk een lekkere snack. Daarom kunnen jij en je gasten kiezen uit:

  • Frikandellen
  • Kaassoufflés
  • Kroketten
  • Mexicano’s
  • Bamiblokken
  • Gehaktballen
  • Hamburgers
  • Bolle Buiken snack (een boulette van kip en kalfsvlees, met onze unieke Bolle Buiken saus)

Onze aantrekkelijk prijzen voor een frietwagen aan huis

(Prijzen zijn exclusief BTW)

De prijzen van de friet en snacks die vanuit onze frietwagen op locatie geserveerd worden, zijn zeer aantrekkelijk. Deze prijzen zijn gebaseerd op onbeperkt friet, snacks en sauzen:

AANTAL PERSONEN PRIJS
Tot 50 volwassenen € 375,00
Van 50 tot 100 volwassenen € 7,50 p.p.
Van 100 tot 150 volwassenen € 7,00 p.p.
150 volwassenen of meer € 6,50 p.p.
4 t/m 12 jaar 4,00 euro
Kinderen t/m 3 jaar gratis Gratis

Wanneer je een feestje organiseert binnen de gemeente Zundert, rekenen wij geen voorrijkosten. Komen er kinderen op je feest? Dan is het ook leuk om een springkussen te huren.

Huur onze koelwagen en neem contact op

Tevens verhuren wij onze koelwagen. Hiermee kun je je hapjes en drankjes tijdens het gehele feest lekker koel houden. De huur van onze koelwagen is €100,- per dag, exclusief BTW. Houd je een feest dat meerdere dagen duurt? Je kunt onze koelwagen ook meerdere dagen huren, om bijvoorbeeld een heel buffet koel te houden. We overleggen graag met je over de prijs hiervan. Heb je speciale wensen, wil je iets weten of wil je een frietwagen aan huis reserveren? Bel of mail ons dan even. Je bereikt ons op 0765975628 of info@debollebuiken.nl.

Reserveer nu