Een frietwagen aan huis in de gemeente Zundert of omgeving

Voor reserveringen frietwagens/ catering e.d
Tel: +0031-(0)76-597 5835
Of mail naar info@debollebuiken.nl

Een frietwagen op locatie, bijvoorbeeld aan huis in Zundert, is ideaal voor een feestje of ander evenement. Ons vriendelijke personeel bakt graag de beste friet en de lekkerste snacks voor jou en je feestgasten. Jullie hebben de keuze uit acht verschillende snacks. Huur een van onze frietwagens, die bij jou voorrijden op de dag van jouw feestje.

Het ruime assortiment van onze frietwagen op locatie

Wanneer je een frietwagen aan huis huurt, geniet je van de lekkerste friet van Zundert en omgeving. Deze is dan ook tot in de wijde omgeving bekend. Bij de friet hoort natuurlijk een lekkere snack. Deze vind je daarom ook in onze frietwagen aan huis in Zundert, Wernhout of elders. Daarom kunnen jij en je gasten kiezen uit:

 • Frikandellen  
 • Kaassoufflés
 • Kroketten  
 • Mexicano’s
 • Bamiblokken  
 • Gehaktballen
 • Hamburgers  
 • Bollebuikjes (een boulette van kip en kalfsvlees, met onze unieke Bolle Buik saus)

 

  Onze aantrekkelijke prijzen voor een frietwagen aan huis in Zundert of elders

  De prijzen van de friet en snacks die vanuit onze frietwagen op locatie geserveerd worden, zijn zeer aantrekkelijk. Deze prijzen zijn gebaseerd op onbeperkt friet, snacks en sauzen en exclusief BTW:

  AANTAL PERSONEN PRIJS
  Tot 50 volwassenen € 375,00
  Van 50 tot 100 volwassenen € 7,50 p.p.
  Van 100 tot 150 volwassenen € 7,00 p.p.
  150 volwassenen of meer € 6,50 p.p.
  4 t/m 12 jaar 4,00 euro
  Kinderen t/m 3 jaar gratis Gratis

  Wanneer je een feestje organiseert binnen de gemeente Zundert, rekenen wij geen voorrijkosten. Komen er kinderen op je feest? Dan is het ook leuk om een springkussen te huren.

  Huur onze koelwagen en neem contact met ons op

  Tevens verhuren wij onze koelwagen. Hiermee kun je je hapjes en drankjes tijdens het gehele feest lekker koel houden. De huur van onze koelwagen is € 100,- per dag, exclusief BTW. Houd je een feest dat meerdere dagen duurt? Je kunt onze koelwagen ook meerdere dagen huren, om bijvoorbeeld een heel buffet koel te houden. We overleggen graag met je over de prijs hiervan. Heb je speciale wensen, wil je iets weten of wil je een frietwagen aan huis reserveren? Bel of mail ons dan even. Je bereikt ons op 076 5975628 of info@debollebuiken.nl.

  Reserveer voor het restaurant
  Bestelapp Wernhout