Catering bestellen in Zundert of elders

Als je een feestje geeft, dan is het natuurlijk wel zo makkelijk om catering te bestellen op de locatie van het feest in bijvoorbeeld Zundert. Dit doe je bij De Bolle Buiken eenvoudig online. Je hebt een ruime keuze uit verschillende gerechten, die vers bereid zijn en op mooie presenteerschalen geleverd worden. Met onze catering op locatie wordt jouw feestje in Zundert zeker een succes.

 

Koude schotels

Buffetten

Barbecue

Hapjes

Voor  bestellingen en vragen over de catering

Tel: +31-(0)76-597 58 35

Of mail naar info@debollebuiken.nl

 

Catering op locatie in Zundert bestellen: een ruime keuze aan gerechten

Wanneer je een feestje geeft, wil je je gasten natuurlijk wel kunnen verwennen. Dankzij de cateringservice van De Bolle Buiken is dit heel eenvoudig. Bij onze catering kun je verschillende gerechten en hapjes bestellen en op jouw locatie in bijvoorbeeld Zundert of Wernhout laten leveren. Denk hierbij aan:

Heb je specifieke wensen wat betreft de gerechten en hapjes die er door onze cateringservice geserveerd moeten worden op jouw feestje in Zundert? Heb je bijvoorbeeld feestgasten met allergieën? Geef het aan ons door wanneer je catering gaat bestellen en dit laat leveren in Zundert. Wij denken graag met je mee over gerechten en hapjes die voor iedereen geschikt zijn. Wil je de gerechten eens proeven? Kom dan eens langs in ons restaurant in Wernhout.

 

 
 

Maak jouw feestje extra leuk met onze frietwagen

Veel mensen houden ervan: een lekker frietje met mayonaise. Wat is er dan leuker om je feestgasten te verwennen met zo’n lekker frietje? Met de frietwagen van De Bolle Buiken kan het. In deze wagen worden de frietjes vers bereid en hebben je gasten de keuze uit wel acht verschillende snacks. Hou je een feestje voor veel mensen? Geen probleem! Ook dan kun je een frietwagen bij ons huren. Heb je vragen over het bestellen van catering op locatie in Zundert of omgeving of wil je een frietwagen huren voor jouw feestje? Bel ons! Je bereikt ons op 076 5975835. Ook kun je een e-mail sturen naar info@debollebuiken.nl. Je kunt de catering voor jouw feestje in Zundert natuurlijk ook heel eenvoudig online bestellen.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout