Catering bestellen in Zundert of elders

Als je een feestje geeft, dan is het natuurlijk wel zo makkelijk om catering te bestellen op de locatie van de festiviteiten, bijvoorbeeld in Zundert. Dit doe je bij De Bolle Buiken eenvoudig online. Je hebt een ruime keuze uit verschillende gerechten, die vers bereid zijn en op mooie presenteerschalen geleverd worden. Met onze catering op locatie wordt jouw feestje in Zundert zeker een succes.

Koude schotels

Barbecue

Hapjes

Voor  bestellingen en vragen over de catering

Tel: +31-(0)76-597 58 35

Of mail naar catering@debollebuiken.nl

 

Catering bestellen op locatie in Zundert: een ruime keuze aan gerechten

Wanneer je een feestje geeft, wil jij je gasten natuurlijk wel kunnen verwennen. Dat gaat je zeker lukken aan de hand van de cateringservice van De Bolle Buiken. Voor onze catering op locatie kun je verschillende gerechten en hapjes bestellen en deze in bijvoorbeeld Zundert of Wernhout laten leveren. Denk hierbij aan:

Voor onze catering op locatie hebben we ook een categorie met hapjes. Deze bevat onder andere verschillende wraps, gevulde eitjes en diverse warme snacks. Aan de hand van onze catering of buffetten op locatie nabij Zundert, til jij iedere feest of partij naar een hoger niveau.

 
 

Geef jouw cateringwensen aan ons door

Heb je specifieke wensen wat betreft de gerechten en hapjes die voor de catering op locatie in Zundert geleverd moeten worden tijdens jouw feest? Heb je bijvoorbeeld feestgasten met allergieën? Wij houden overal rekening mee als je catering besluit te bestellen en dit laat leveren in Zundert. Wij denken tijdens een contactmoment graag met je mee over gerechten en hapjes die voor iedereen geschikt zijn. Wil je de gerechten proeven? Kom dan eens langs in ons XXL restaurant in Wernhout.

Maak jouw feestje extra leuk met onze frietwagen

Veel mensen houden ervan: een lekker frietje met mayonaise van de cafetaria. Wat is er dan leuker om je feestgasten te verwennen met zo’n lekker frietje? Met de frietwagen van De Bolle Buiken kan het. In deze wagen worden de frietjes vers bereid en hebben je gasten de keuze uit wel acht verschillende snacks. Hou je een feestje voor veel mensen? Geen probleem! Ook dan kun je een frietwagen bij ons huren.

Benader ons voor de mogelijkheden of als je vragen hebt

Heb je vragen over het bestellen van catering op locatie in Zundert of omgeving of wil je een frietwagen huren voor jouw feestje? Dan bereik je op 076 5975628. Ook kun je een e-mail sturen naar info@debollebuiken.nl. Je kunt de catering voor jouw feestje op locatie in Zundert natuurlijk ook heel eenvoudig online bestellen. Wij bieden het beste eten in regio Wernhout en Zundert aan. 

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen
De Bolle Buiken

Menukaart

Drankkaart