Restaurant XXL

Ons restaurant in Wernhout is al jarenlang een geliefde plek om uit eten te gaan. Wij verwelkomen jou graag op donderdag of vrijdag vanaf 16.00 uur en zaterdag en zondag vanaf 12.00 uur. Ons restaurant biedt ruimte aan veel mensen en is toch erg knus. Wil je met een groep die groter is dan vijftien personen gezellig komen eten? Dan kun je wellicht ook komen eten op dagen dat we normaal gesloten zijn.

Je kunt bij ons komen eten met familie of vrienden, maar er zijn nog veel meer gelegenheden waarop wij je graag ontvangen.

We organiseren graag je bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten. Heb je al een idee over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee. We bepalen samen welke gerechten er geserveerd worden en welke dranken daarbij geschonken moeten worden. Wil je dat er hapjes worden geserveerd tijdens jouw evenement? Ook dat is mogelijk.

Ook bieden we ‘Samen smullen’ aan waar je tijdens een volledige dag 4 gangen kan eten of ‘Samen lunchen’ waar je tot 15:00 kan genieten van 3 gangen . Wees welkom!

Liever op een ander tijdstip?

Ben je met een gezelschap van meer dan vijftien personen? Dan kunnen we je wellicht ook van dienst zijn op andere momenten. We organiseren graag jouw bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Je bereikt ons telefonisch op 076-597 56 28. Of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl.