Welkom bij ons restaurant in Wernhout

Ons restaurant in Wernhout is al jarenlang een geliefde plek om uit eten te gaan. Wij verwelkomen jou graag op woensdag vanaf 16.00 uur en op donderdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur. Ons restaurant biedt ruimte aan veel mensen en is toch erg knus. Wil je met een groep die groter is dan vijftien personen gezellig komen eten? Dan kun je wellicht ook komen eten op dagen dat we normaal gesloten zijn.

Dit is hét restaurant in de omgeving van Wernhout

Je kunt bij ons komen eten met familie of vrienden, maar er zijn nog veel meer gelegenheden waarop wij je graag ontvangen. We organiseren graag je bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten. Daarnaast verzorgen onze specialisten buffetten aan huis in regio Zundert en Wernhout. Heb je al een idee over de invulling van jouw evenement? Wij denken graag met je mee. We bepalen samen welke gerechten er geserveerd worden en welke dranken daarbij geschonken moeten worden. Wil je dat er catering worden geserveerd tijdens jouw evenement? Ook dat is mogelijk in ons restaurant dat zeer kindvriendelijk is. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken bij ons restaurant in Wernhout!

Reserveer uw tafel

Liever op een ander tijdstip?

Bent u met een gezelschap van meer dan 15 personen? Dan kunnen we u wellicht ook van dienst zijn op andere momenten. We organiseren graag uw bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Restaurant De Bolle Buiken in Wernhout, vlak bij Zundert is de geschikte locatie voor veel verschillende gelegenheden. Zoek je een restaurant voor jouw bedrijfsevenement of gewoon om gezellig met je vrienden of familie te eten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Je bereikt ons op 076 5975628  of via 06 13936448. Of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl.

Reserveer voor het restaurant
Bestelapp Wernhout
Bestellijst feestdagen

Momenteel zijn wij bezig met een nieuwe menukaart.