Welkom bij ons restaurant in Wernhout

Ons restaurant in Wernhout is al jarenlang een geliefde plek om uit eten te gaan. Wij verwelkomen jou graag op woensdag tot en met zondag. Ons restaurant biedt ruimte aan veel mensen en is toch erg knus. Wil je met een groep die groter is dan vijftien personen gezellig komen eten? Dan kun je wellicht ook komen eten op dagen dat we normaal gesloten zijn. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken bij ons restaurant in Wernhout!

Reserveer direct

Tel: +31-(0)76-597 56 28 of +31-(0)6-13 93 64 48
Op woensdag geopend vanaf 16.00 uur
Op Donderdag tot en met Zondag zijn wij vanaf 11.30 uur geopend.

Reserveer uw tafel

Liever op een ander tijdstip?

Bent u met een gezelschap van meer dan 15 personen? Dan kunnen we u wellicht ook van dienst zijn op andere momenten. We organiseren graag uw bedrijfslunch, familiediner of andere bijeenkomsten.

 

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden

Restaurant De Bolle Buiken in Wernhout, vlakbij Zundert is de geschikte locatie voor veel verschillende gelegenheden. Zoek je een restaurant voor jouw bedrijfsevenement of gewoon om gezellig met je vrienden of familie te eten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! Je bereikt ons op 076 5975628, of stuur een e-mail naar info@debollebuiken.nl. Wil je zeker zijn van een plekje? Dan is het aan te raden om online te reserveren.

Reserveer nu